Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Praktische organisatie:

Keukengeheim | Mirjam Veenman

0516-850399 // 0630117899

info@rotzooi-festival.nl

Social
www.rotzooi-festival.nl 

Info@rotzooi-festival.nl
facebook: /rotzooifestival
instagram: @rotzooifestival
twitter: @rotzooifestival

Het festival wordt georganiseerd door Christian Weij, Meneer Wateetons, Mediamatic en Mirjam Veenman.

Over Christian Weij
Christian Weij is fermentatie specialist, fooddesigner, landschapskok en pop-up chef. Hij is eigenaar van Pop-up restaurant Puur-e, en geeft regelmatig inspirerende kookworkshops voor kleine en grote groepen. Hij schreef het allereerste Nederlandse kookboek over fermenteren Verrot lekker, met meer dan 140 praktische fermentatierecepten.

Over Meneer Wateetons
Meneer Wateetons is foodwriter en auteur van stoere standaardwerken over onder andere worst maken (‘Over Worst’) en roken (‘Over Rook’). In 2016 kwam zijn meest recente boek ‘Over Rot’ uit, het handboek fermenteren, dat in vele tientallen recensies werd geprezen als zowel ‘diepgravend’ als ‘hilarisch’. Daarnaast geeft hij informatieve en humoristische workshops worst maken, fermenteren, roken, en kop tot staart verwerking van varken, rund, gans, wild zwijn en lam. In het dagelijks leven noemt hij zich geen meneer.

Over Keukengeheim
Mirjam Veenman specialiseert zich in het organiseren van culinaire events. Haar voorliefde voor goed, lokaal en eerlijk eten is groot, en als het even kan uitgangspunt voor wat zij onderneemt: evenementen die kloppen van kop tot staart, waarbij gasten zich thuis voelen.