Deze namen zijn alvast bevestigd voor het ROTZOOI festival 2017. Regelmatig vullen we de lijst aan met nieuwe deelnemers.

Wil je ook met je product op ROTZOOI staan, of heb je een tof idee voor een workshop of lezing. Neem contact met ons op!

Ciderwinkel
De lekkerste Nederlandse en buitenlandse ciders proef je bij de ciderman. Meer weten? Hij geeft ook een workshop.

Goldstar Deli
Gefermenteerde frisdrank , groente pickles en nukazuke, Japanse pickles gefermenteerd in rijstzemelen. Dat moet je geproefd hebben.

Meneer Wateetons 
Op ROTZOOI verkoopt meneer weer zijn droge worsten lijn! Boozy worsten van Livar varken met oa. whisky, bier en gin.

Puur-E 
Onze eigen Rotjongen Christian Weij serveert verrot lekkere hotdogs met truffelcrème en pickles naar keuze.

Nattodan
Veel spannender of gezonder dan dit wordt het niet. Natto is gefermenteerde soja voor avonturiers. Maar durf het aan en je bent verslaafd.

Starterruilkraam
Elke starter is uniek. Deel dus je zuurdesems, kombuchazwammen of azijnmoeders met elkaar en laat je verrassen.

Keukenboeren/Manenwolf’s
Keukenboeren heeft schaven, potten en meer verplichte fermentatietools. Manenwolf’s doet aan circulair fermenteren: smaakmakers gewonnen uit gefermenteerde producten.

Kookboekenhandel 63Graden
63graden is een eigentijdse kookboekenwinkel met een verrassende en inspirerende collectie boeken, met natuurlijk een ruime collectie over fermenteren.

 

Thull’s
Thull’s verkoopt pickles, waterkefir en komboecha, azijn en mosterd. Normaal in haar eetwinkel-traiteur in Amsterdam, maar vandaag ook tijdens ROTZOOI.

Agitron- Bokashi
Met de Bokashi emmer van Agitron maak je kwaliteitscompost van je keukenafval.

Nevel Artisan Ales
Traditionele bieren met een moderne twist.

Cultured Kombucha
Kombucha op fles en tap, in cocktails, scoby’s en food