Markt en Horeca 26 mei 2019

tempeh - miso - zuurkool - starters - zout- kimchi - kombucha & veel meer

Op de fermentatiemarkt vind je 25 kramen met de lekkerste ROTZOOI: van pickles tot probiotica, van kombucha tot kimchi, van tempeh tot tsukémono. Op de markt kun je ook fermentatietools aanschaffen of leren ze zelf je te maken. Ruil je starters met anderen, of schaf ze gewoon aan. Op het terras van de markt strijk je neer voor een wijntje, wild biertje, een Remeker tosti, een wrap met lekkere gefermenteerde vullingen of een wilde burger met dito pickles.
  1. Queen Ferment – waterkefir, kombucha, kokosyoghurt, brood met kefir, granola,
  2. Boekhandel 63graden – kookboeken
  3. Peter van Berckel – Tsukémono Japanse Picklepers
  4. Thull’s – Pickles, zuurkool, zure bommen, waterkefir
  5. Manenwolf’s – Tempeh incubator, pekelzouten
  6. JorisBrood – desembrood, Remeker kaas, tosti’s
  7. Fermenthings – koji mede, amazake, zuurdesems met starters gecultiveerd op bloemen van muntplanten / basilicum
  8. MisoHappy (Christian Weij) – miso, kimchi, tamari & azijn, kookboeken Verrot gezond & Verrot lekker
  9. Starterculturen.nl (Meneer Wateetons) – starterculturen voor droge worst, koji, sojasaus, tempeh, miso, tofu, zwarte bonensaus, natto, sake, amazake, kefir & yoghurt.
  10. Nevel artisan ales – Bier
  11. Bokashi Agriton – bokashi composteer systemen
  12. Selnature – zout, tomasu soya saus
  13. Pickledewinkel – gefermteerde pickles, kimchi, chutney, ramen soep (koud om mee te nemen)
  14. MyMicroZoo – kits om te zien welke micro-organismen er in jouw darmflora leven.
  15. CLARK fermentation – Tempeh, kombucha, kimchi
  16. Keukenboeren – ROTpot en attributen om te fermenteren
  17. Starterruilkraam – starter culturen ruilen
  18. FabLab – fermentatie tools
  19. WinClove – probiotische zuivel starters
  20. Rotzooi Horeca Team – Drankjes, snacks, gevulde wraps, paddestoelen shoarma, wildburgers en andere versnaperingen
  21. Paddenstoelenboer – oogst je eigen paddenstoelen, growkits
  22. Ciderlab – ambachtelijke ciders uit Nederland, Frankrijk, Engeland en daarbuiten
  23. Wilde Chutney – gefermenteerde chutneys, natuurazijn, rozenbladharissa, citrusvruchten
  24. Meisjes van de Wijn – haal een glas wijn bij de Meisjes, en ze vertellen je meteen van alles over wat je in je glas hebt. Ook wild gefermenteerde wijnen, oe-la-la
  25. De lekkere man – droge worst, rillettes en andere heerlijkheden van mannenvlees.