Markt en Horeca 2 en 3 juli 2022

tempeh - miso - zuurkool - starters - zout- kimchi - kombucha & veel meer

Op de fermentatiemarkt vind je kramen met de lekkerste ROTZOOI: van pickles tot probiotica, van kombucha tot kimchi, van tempeh tot tsukémono. Op de markt kun je ook fermentatietools aanschaffen of leren ze zelf je te maken. Ruil je starters met anderen, of schaf ze gewoon aan. Op het terras van de markt strijk je neer voor een wijntje, wild biertje, een Remeker tosti, een wrap met lekkere gefermenteerde vullingen of een wilde burger met dito pickles.
  1. Cook & Book – kookboeken
  2. Peter van Berckel – Tsukémono Japanse Picklepers
  3. Thull’s – Pickles, zuurkool, kombucha, zure bommen, waterkefir
  4. JorisBrood – desembrood, Remeker kaas, tosti’s
  5. Smaakpark (Christian Weij) – miso, kimchi, tamari & azijn, kookboeken Verrot gezond & Verrot lekker
  6. Starterculturen.nl (Meneer Wateetons) – starterculturen voor droge worst, koji, sojasaus, tempeh, miso, tofu, zwarte bonensaus, natto, sake, amazake, kefir & yoghurt.
  7. Nevel artisan ales – Bier
  8. Keukenboeren – ROTpot en attributen om te fermenteren
  9. Rotzooi Horeca Team Drankjes, snacks, gevulde wraps, paddestoelen shoarma, wildburgers en andere versnaperingen
  10. Ciderwinkel  ambachtelijke ciders uit Nederland, Frankrijk, Engeland en daarbuiten
  11. Fermenthings – koji mede, amazake, zuurdesems met starters gecultiveerd op bloemen van muntplanten / basilicum.
  12. Clark Fermentation – Kimchi, soja vrije tempeh, kombucha