Fermentatie festival

ROTZOOI

‘De rotjongens’ Christian (auteur: Verrot Lekker) en Meneer Wateetons (auteur: Over Rot) organiseren op zondag 26 mei 2019 de derde editie van fermentatiefestival ROTZOOI, in samenwerking met Keukengeheim – culinaire evenementen. Dit keer in het SmaakPark, op 7 minuten lopen van intercity station Ede – Wageningen.

Lees verder

Programma

En sfeer

ROTZOOI is geen vreetfestijn. Natuurlijk kun je er lekker eten en drinken, maar dit festival gaat dieper. Met een gefermenteerd drankje in de ene en een kimchiburger in de andere hand kunnen de bezoekers meer dan twintig verschillende demonstraties, workshops en lezingen bijwonen.

Verder is er een starterruiltent en kun je eventuele uitdagingen of bijzonderheden van jouw fermentatie-creatie voorleggen aan de zuurkooldokter. Kortom, het wordt een waanzinnig leuk, smakelijk en leerzaam festival.

De toegang tot het festival is € 5,00 en voor de workshops en/of lezingen moet je je vantevoren inschrijven en een kaartje kopen.

Portfolio

Latest work

Awards

Awards & Contests

2015

eiusmod tempolorem
ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

2016

eiusmod tempolorem

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.

2017

eiusmod tempolorem
ipsum dolor

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

2018

eiusmod tempolorem
ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

#designer girl

Work
Together

Drop A line

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

  s
  d
  a
  g
  b

  TW

  FB

  IN

  BE